Kennisgeving

Kennisgeving

Ooit was er een rouwbrief van wit papier met een zwarte/grijze rand. Inmiddels is er veel meer keuze in rouwdrukwerk en zijn er diverse online mogelijkheden. Het doel van de kaart is de kennisgeving van het overlijden. Daarnaast is het vaak een uitnodiging om bij de uitvaart aanwezig te zijn. Steeds vaker worden er kaarten gemaakt met eigen tekeningen, foto’s en/of gedichten. Hierdoor wordt de kaart persoonlijker. Een andere mogelijkheid is dat één van uw nabestaanden zelf de kaart ontwerpt. Wij maken gebruik van een eigen vormgever en is iedere kaart uniek. 

In welk geval is het handig om te kiezen voor een rouwadvertentie en bij welke situatie past het beter om het enkel en alleen bij de rouwkaart te houden? Dit is eigenlijk heel persoonlijk. Een rouwadvertentie plaatsen is vaak het meest zinvol als de overleden persoon zich bijvoorbeeld inzette voor maatschappelijke belangen, deelgenoot was van een bepaalde vereniging of bekend was binnen een bepaald gebied, sector en/of branche. Je bereikt op die manier in een keer een hoop mensen. Kranten berekenen de prijzen per mm. Landelijke dagbladen zijn de duurste kranten en de huis-aan-huisbladen het goedkoopst.

De kennisgeving van een overlijden kan ook digitaal verspreid worden via diverse social media. Daarnaast is het mogelijk de kennisgeving online te plaatsen op een eigen gedenksite. Hiervoor kunnen wij voor u een online gedenkplaats aanmaken op de website www.memori.nl. Lees alle stappen voor een respectvolle uitvaart op onze Stap voor Stap pagina

Contact met Koolhof Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over onze diensten of vrijblijvend contact?

Vul gerust het onderstaande formulier in!