Goed om te weten

book.svg
Kosten en verzekering

Praten over kosten vinden wij heel normaal! Een gemiddelde uitvaartnota ligt meestal ergens tussen de € 4000,00 en € 8500,00. De hoogte is afhankelijk van uw wensen of van uw beschikbare budget. Wil u meer weten? Vraag ons gerust een begroting op te stellen of de mogelijkheden van uw verzekering uit te zoeken. 

Kosten en verzekering
book.svg
Veel gestelde vragen

Gelukkig hebben de meeste mensen weinig ervaring met het regelen van een uitvaart. Logischerwijs is men vaak onbekend met wat er allemaal kan of mag. Vaak is er meer mogelijk dan gedacht wordt. Een aantal van de meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen
book.svg
NabestaandenLoket

Ook na de uitvaart kunnen wij u blijvend ondersteunen met onze service Nabestaandenloket. Hiermee kan op een praktische manier de administratieve afhandeling na de uitvaart online geregeld worden. Veel werk wordt u hiermee geheel uit handen genomen en u bespaart doorlopende kosten.

NabestaandenLoket

Gedenkpagina

Op verzoek van de familie kunnen wij een gedenkpagina aanmaken op de website memori.

Op deze persoonlijke site kunnen herinneringen aan de overledene met elkaar gedeeld worden met foto's, muziek, video’s, liefdevolle verhalen en typerende uitspraken. 

Deze herinneringen zijn een groot geschenk voor nabestaanden en is iedere reactie van mensen om hen heen waardevol, hoe groot of hoe klein deze ook mag lijken. Samen vertellen ze een completer verhaal. Niet alleen op de dagen rondom de uitvaart, maar voor altijd.

www.memori.nl

Elke uitvaart is voor ons maatwerk

Stel daarom gerust uw persoonlijke vraag!