Wie zijn wij

Koolhof Uitvaartverzorging

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Wij werken samen in een team van vrouwen en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Werkend vanuit dezelfde visie brengt ieder van ons als mens ook haar eigenheid mee. Een uitvaart wordt in principe van begin tot eind door één van ons geregeld. 

Wij kennen de regio, de lokale gewoonten en de mogelijkheden goed en hebben intensieve contacten met uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in de regio. 

Door deze prettige samenwerking kunnen wij breed organiseren en adviseren. Wij zijn trots op ons team van vakvrouwen!

Ons team

Herma-370x380.jpg
Eigenaar en uitvaartbegeleider

Herma van Zalk

Kartinka-370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Katinka Kremer

Vacature-370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Vacature

Elke uitvaart is voor ons maatwerk

Wij bieden persoonlijke begeleiding bij alles wat er na een overlijden wenselijk en noodzakelijk is. Op een professionele manier, betrokken en met een luisterend oor, zullen wij u gedurende deze moeilijke periode bijstaan. Daarbij houden we continu in de gaten wat u zelf wilt en kunt doen, en wat wij voor u mogen regelen. Zo komen we tot een persoonlijke uitvaart die zowel bij de overledene als de nabestaanden past. U kunt er alles over lezen op de pagina 'Stap voor stap'

Wij begeleiden zowel begrafenissen als crematies. Wij hebben ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, uitvaarten met militaire eer of een afscheid waarbij iemand zijn/haar lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap. Wij zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers maar u heeft de vrijheid om te kiezen wat bij u past.

Wil u meer weten over onze werkwijze? Koolhof Uitvaartverzorging denkt graag met u mee. 

book.svg
Kinderen betrekken bij een uitvaart

Wij besteden speciale aandacht aan kinderen en kleinkinderen. Hen betrekken bij het afscheid door te vertellen wat er gaat gebeuren op een manier die bij hun leeftijd past. Kinderen willen serieus genomen worden en weten wat er aan de hand is. Dit is belangrijk voor hun rouwproces en verdere ontwikkeling. Kinderen kunnen vaak meer aan dan wij denken, juist als ze niet buitengesloten worden.

book.svg
Uitvaarten van baby's, kinderen en jongeren

Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten van pasgeborenen, kinderen en jongeren is een specialisme van ons. Het overlijden van een kind is niet te bevatten en het verdriet allesoverheersend. Dan is het van het grootste belang om goed naar ouders te luisteren en te kijken. En om alle tijd te nemen om hen met zorg en aandacht te ondersteunen.

book.svg
Betrekken van mensen met dementie

Steeds vaker krijgen wij te maken met nabestaanden met dementie. Daarom hebben we de training ‘Dementievriendelijke uitvaartzorg’ gevolgd. Wij zijn overtuigd van het belang dat mensen met dementie betrokken moeten worden bij een afscheid! We richten ons daarbij voornamelijk op wat voor iemand nog wel mogelijk is. Dat is vaak veel meer dan gedacht wordt!

Josée Koolhof

Koolhof Uitvaartverzorging is in 1998 door Josée Koolhof opgericht. Zij was een van de eerste vrouwen in Nederland die haar eigen uitvaartonderneming startte. En met succes! Vele families hebben de uitvaart van hun dierbare aan haar toevertrouwd. Daarmee is Koolhof Uitvaartverzorging door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Deventer en de omliggende regio. Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft Josée in 2019 het stokje aan ons overgedragen. Herma van Zalk en Katinka Kremer vormen samen nu Koolhof Uitvaartverzorging. 

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken?

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende afspraak!