Koolhof Uitvaartverzorging Wijhe

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Koolhof Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij' 

Het team van Koolhof Uitvaartverzorging Wijhe staat voor u klaar! 

Wilt u meer weten over Koolhof Uitvaartverzorging in Wijhe?

Al meer dan 25 jaar begeleidt Koolhof Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Wijhe. Met een team van vakvrouwen, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de uitvaartbranche, zorgen wij voor een passend afscheid in Wijhe. Vanuit deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij samen met u een respectvol afscheid kunnen verzorgen. Wij ondersteunen en ontzorgen u in het gehele proces, van het bespreken van de uitvaartwensen tot en met een goed georganiseerde uitvaart. Elk afscheid wordt door ons tot in detail voorbereid, dit maatwerk zorgt voor een uniek en persoonlijke afscheid in Wijhe.

Uitvaartbegeleiding in Wijhe

Bij het voorbereiden van een uitvaart in Wijhe komt u voor veel keuzes te staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie, kiest u voor persoonlijk vervoer of voor traditioneel rouwvervoer, wilt u de laatste verzorging zelf doen of liever aan ons overlaten? Er komt veel meer kijken bij een uitvaart dan u op voorhand zou denken. Wij geven u graag uitvaartbegeleiding in Wijhe, waardoor u de uitvaart krijgt die recht doet aan de overledene. Altijd vanuit onze kernwaarden, professioneel, betrokken en met een luisterend oor. 

 

Koolhof Uitvaartverzorging heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van uitvaarten in Wijhe en omgeving. Door onze kennis en ervaring met het organiseren van een diversiteit aan uitvaarten kunnen wij u breed informeren over de mogelijkheden om tot een persoonlijk afscheid te komen. Elk persoon heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom is het goed om in een persoonlijk gesprek de uitvaartmogelijkheden met ons te bespreken. In Wijhe zien wij vaak dat uitvaarten gehouden worden in een kerk, crematorium of op een traditionele begraafplaats. Echter zien wij ook steeds vaker dat de nabestaanden liever een persoonlijke locatie kiezen voor het afscheid in Wijhe. Dit zou bijvoorbeeld bij u thuis kunnen, in uw favoriete horecagelegenheid of op een andere voor u bijzondere plek. Er zijn diverse mogelijkheden voor een uitvaart in Wijhe en daar adviseren wij u graag bij. 

 

Crematoria en begraafplaatsen Wijhe

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een crematie of begrafenis in Wijhe. Hieronder noemen wij enkele locaties voor een uitvaart in Wijhe en omliggende regio. Uiteraard bent u niet gebonden aan Wijhe, u kunt de locatie van uw wensen altijd bespreken met Koolhof Uitvaartverzorging. Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Koolhof Uitvaartverzorging.

 

 • Uitvaartcentrum Wijhe Samen in Het Weijtendaal

 • Uitvaartcentrum Olst

 • Gemeentelijke begraafplaats Rust Zacht

 • Rooms Katholieke begraafplaats Wijhe

 • Gemeentelijke begraafplaats Den Nul

 • Rooms Katholieke begraafplaats Boerhaar

 • Rooms Katholieke begraafplaats Boskamp

 • Rooms Katholieke begraafplaats Olst

 • Hervormde begraafplaats Welsum

 • Begraafplaats Wesepe

 • Natuurbegraafplaats Elspeterbos in Elspeet

 • Natuurbegraafplaats Heidepol bij Arnhem

 • Crematorium Steenbrugge in Diepenveen

 • Crematorium Heidehof in Ugchelen

 • Crematorium De Omarming in Zutphen

 • Crematorium Kranenburg in Zwolle

 • Crematorium Reestborgh in Meppel

 

Wij zijn ook actief met uitvaarten in Deventer, Olst en Twello

Lees meer...