Koolhof Uitvaartverzorging Olst

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Koolhof Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij' 

Het team van Koolhof Uitvaartverzorging Olst staat voor u klaar! 

Wilt u meer weten over Koolhof Uitvaartverzorging in Olst?

Koolhof Uitvaartverzorging bestaat uit een team van vakvrouwen met meer dan 50 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Samen verzorgen wij al meer dan 25 jaar uitvaarten in Olst. Door goed te luisteren naar uw uitvaartwensen weten wij als geen andere hoe een gepast afscheid kunnen verzorgen. Door onze lange ervaring, persoonlijk contact en maatwerk uitvaarten, zorgen wij voor een respectvol afscheid in Olst. Wij ondersteunen u in het gehele proces, vanaf de laatste verzorging van de overledene tot en met het regelen van condoleance en plechtigheid. Koolhof Uitvaartverzorging staat voor u klaar voor een persoonlijke uitvaart in Olst

Uitvaartbegeleiding in Olst

Bij het voorbereiden van een uitvaart in Olst komt u voor veel keuzes te staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie, kiest u voor persoonlijk vervoer of voor traditioneel rouwvervoer, wilt u de laatste verzorging zelf doen of liever aan ons overlaten? Er komt veel meer kijken bij een uitvaart dan u op voorhand zou denken. Wij geven u graag uitvaartbegeleiding in Olst, waardoor u de uitvaart krijgt die recht doet aan de overledene. Altijd vanuit onze kernwaarden, professioneel, betrokken en met een luisterend oor. 

 

Koolhof Uitvaartverzorging heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van uitvaarten in Olst en omgeving. Door onze kennis en ervaring met het organiseren van een diversiteit aan uitvaarten kunnen wij u breed informeren over de mogelijkheden om tot een persoonlijk afscheid te komen. Elk persoon heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom is het goed om in een persoonlijk gesprek de uitvaartmogelijkheden met ons te bespreken. In Olst zien wij vaak dat uitvaarten gehouden worden in een kerk, crematorium of op een traditionele begraafplaats. Echter zien wij ook steeds vaker dat de nabestaanden liever een persoonlijke locatie kiezen voor het afscheid in Olst. Dit zou bijvoorbeeld bij u thuis kunnen, in uw favoriete horecagelegenheid of op een andere voor u bijzondere plek. Er zijn diverse mogelijkheden voor een uitvaart in Olst en daar adviseren wij u graag bij. 

 

Crematoria en begraafplaatsen Olst

Voor een begrafenis of crematie in Olst, kunt u kiezen uit veel diverse locaties. Wij hebben hieronder een lijst samengesteld met diverse uitvaartcentra in Olst. Uiteraard bent u volledig vrij in de keuze voor het passende afscheid. U kunt de locatie van uw wensen altijd bespreken met Koolhof Uitvaartverzorging. Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek! Wilt u meer informatie voor een uitvaart in Olst? Neem dan gerust contact op met Koolhof Uitvaartverzorging.

 

 • Uitvaartcentrum Olst

 • Uitvaartcentrum Wijhe Samen in Het Weijtendaal

 • Rooms Katholieke begraafplaats Olst

 • Rooms Katholieke begraafplaats Boerhaar

 • Rooms Katholieke begraafplaats Boskamp

 • Gemeentelijke begraafplaats Den Nul

 • Hervormde begraafplaats Welsum

 • Begraafplaats Wesepe

 • Rooms Katholieke begraafplaats Wijhe

 • Gemeentelijke begraafplaats Rust Zacht

 • Natuurbegraafplaats Elspeterbos in Elspeet

 • Natuurbegraafplaats Heidepol bij Arnhem

 • Crematorium Steenbrugge in Diepenveen

 • Crematorium Heidehof in Ugchelen

 • Crematorium De Omarming in Zutphen

 • Crematorium Kranenburg in Zwolle

 • Crematorium Reestborgh in Meppel

 

Naast uitvaarten in Olst, zijn wij ook actief met uitvaarten in Deventer, Twello en Wijhe

Lees meer...