Koolhof Uitvaartverzorging Twello

Wij zijn een klein bedrijf waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In ons team van vrouwen is elke uitvaart maatwerk en details doen er bij ons toe!

Wie zijn wij

Onze werkwijze

Met zorg en aandacht geven wij samen met u stap voor stap vorm aan het afscheid. Alles hoeft niet allemaal direct geregeld te worden, daar nemen wij graag met u de tijd voor!

Stap voor stap

Wat u nog meer moet weten

Alles wat u nog meer moet weten over uitvaartkosten, verzekeringen, veel gestelde vragen en onze services NabestaandenLoket en Gedenkpagina.

Goed om te weten

Hoe kunt u Koolhof Uitvaartzorg bereiken

U mag ons dag en nacht bellen voor het melden van een overlijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u een bericht aan ons sturen, wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Wilt u ons alvast beter leren kennen? Lees dan meer over ons op de pagina 'Wie zijn wij' 

Het team van Koolhof Uitvaartverzorging Twello staat voor u klaar! 

Wilt u meer weten over Koolhof Uitvaartverzorging in Twello?

Al sinds 1998 begeleidt Koolhof Uitvaartverzorging uitvaarten in Twello en omgeving. Koolhof Uitvaartverzorging bestaat uit een team van vakvrouwen die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de uitvaartzorg. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten weten wij als geen ander hoe we samen met u een gepast afscheid kunnen verzorgen. Uw uitvaart in Twello is daardoor bij ons in goede handen. Elk afscheid wordt door ons tot in detail voorbereid. Dit maatwerk zorgt voor een unieke, persoonlijke en onvergetelijk afscheid in Twello.

Uitvaartbegeleiding Twello

Bij het voorbereiden van een uitvaart in Twello komt u voor veel keuzes te staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een begrafenis of een crematie, kiest u voor persoonlijk vervoer of voor traditioneel rouwvervoer, wilt u de laatste verzorging zelf doen of liever aan ons overlaten? Er komt veel meer kijken bij een uitvaart dan u op voorhand zou denken. Wij geven u graag uitvaartbegeleiding in Twello, waardoor u de uitvaart krijgt die recht doet aan de overledene. Altijd vanuit onze kernwaarden, professioneel, betrokken en met een luisterend oor.

 

Koolhof Uitvaartverzorging heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van uitvaarten in Twello en omgeving. Door onze kennis en ervaring met het organiseren van een diversiteit aan uitvaarten kunnen wij u breed informeren over de mogelijkheden om tot een persoonlijk afscheid te komen. Elk persoon heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom is het goed om in een persoonlijk gesprek de uitvaartmogelijkheden met ons te bespreken. In Twello zien wij vaak dat uitvaarten gehouden worden in een kerk, crematorium of op een traditionele begraafplaats. Echter zien wij ook steeds vaker dat de nabestaanden liever een persoonlijke locatie kiezen voor het afscheid in Twello. Dit zou bijvoorbeeld bij u thuis kunnen, in uw favoriete horecagelegenheid of op een andere voor u bijzondere plek. Er zijn diverse mogelijkheden voor een uitvaart in Twello en daar adviseren wij u graag bij.

 

Crematoria en begraafplaatsen Twello

In Twello en omgeving zijn er verschillende mogelijkheden voor een begrafenis of crematie. Wij noemen hieronder enkele locaties voor de uitvaart in Twello en in de omliggende regio. Uiteraard bent u niet gebonden aan Twello, maar kunt u de locatie van uw wensen altijd bespreken met ons. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Koolhof Uitvaartverzorging.
 

 • De Martinuskerk in Twello

 • De Protestantse Gemeente Twello

 • De Dorpskerk in Wilp

 • De Dorpskerk in Voorst

 • De Dorpskerk in Terwolde

 • RK Begraafplaats in Twello

 • RK Begraafplaats in Bussloo

 • Algemene begraafplaats in Voorst

 • Algemene begraafplaats in Terwolde

 • Algemene begraafplaats Steenbrugge in Diepenveen

 • Begraafplaats Tjoenerhof in Diepenveen

 • Natuurbegraafplaats Elspeterbos in Elspeet

 • Natuurbegraafplaats Heidepol bij Arnhem

 • Crematorium Steenbrugge in Diepenveen

 • Crematorium Heidehof in Ugchelen

 • Crematorium De Omarming in Zutphen

 

Naast Twello, zijn wij ook actief in Deventer, Wijhe en Olst.

Lees meer...