Katinka Kremer

Mijn naam is Katinka Kremer (1970), getrouwd en moeder van drie kinderen. In mijn werk binnen de ggz kwam ik het thema rouw en verlies veel tegen in de begeleiding van cliënten. Ik ben me hierin via een opleiding verder gaan verdiepen om het meer vorm te kunnen geven. 

Mijn kinderen werden ouder en zelfstandiger en mijn aandacht ging steeds meer uit naar dit thema. Ik ben de opleiding tot uitvaartbegeleider gaan doen en inmiddels alweer wat jaren werkzaam in dit vak wat ik vanuit mijn hart doe.  Met veel betrokkenheid en aandacht nabestaanden begeleiden in het maken van keuzes die kloppend zijn, dat maakt mijn werk betekenisvol.

Ieder afscheid is uniek, niks hoeft ‘omdat het zo hoort’, als het maar past bij de familie en de overledene. Heel goed luisteren, ook naar wat niet wordt uitgesproken, aanwezig waar nodig, op de achtergrond waar het kan, ik blijf het heel bijzonder vinden dat ik het vertrouwen krijg van families in deze kwetsbare tijd om ze te mogen begeleiden.

Samen met mijn collega's begeleid ik families in het vormgeven van het afscheid van hun dierbare, het gaat altijd over de liefde want die stopt niet waar het leven eindigt. 

Maak ook kennis met mijn collega's

230510-175-Paulien 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Paulien Zwart

230510-309-Edith 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Edith Mulder - Bruins

230510-225-Herma 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Herma van Zalk