Edith Mulder - Bruins

Ik ben Edith Mulder-Bruins (1969), getrouwd met Tom en moeder van 2 kinderen.

Als jong meisje ging mijn interesse al uit naar het uitvaart vak. Mijn loopbaan begon als leerkracht in het basisonderwijs. Ook heb ik als leerkracht en ambulant begeleider in het speciaal onderwijs gewerkt.

Naast het onderwijs waren er regelmatig stages; meelopen met uitvaartondernemers, helpen in mortuaria. Na bijna 19 jaar onderwijs kreeg ik de kans om bij een uitvaartorganisatie te beginnen als uitvaartmedewerker. Het verzorgen, aankleden en het opbaren van overledenen heb ik hier geleerd. Daarnaast heb ik bij Docendo de opleiding Uitvaartverzorger afgerond in 2014. Met dit diploma en alle kennis in mijn rugzak werk ik voor uitvaartondernemers in o.a. Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Ik begeleid uitvaarten vanuit mijn hart, met aandacht. Dit begint bij de laatste verzorging van de overledene, daarna het begeleiden en het verzorgen van de gehele uitvaart en uiteraard is er nazorg. Door mijn jarenlange ervaring in het (speciaal) onderwijs is de begeleiding van kinderen en mensen met een verstandelijke beperking bij mij in goede handen.

Wanneer de nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooie en respectvolle uitvaart, ben ik een gelukkig mens.

Maak ook kennis met mijn collega's

230510-175-Paulien 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Paulien Zwart

230510-193-Katinka 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Katinka Kremer

230510-225-Herma 370x390.jpg
Uitvaartbegeleider

Herma van Zalk